Ota Yhteyttä
Tiimi ja yhteystiedotReferenssit

Tiimi ja yhteystiedot

Oy ActiveInspire Ltd

Mannerheimintie 12
00100 Helsinki
y-tunnus 1878639-8

Meillä on kokenut ja asiantunteva tiimi, joka tietää mistä puhuu. Jokaisella on pitkä kokemus organisaatioissa asiantuntijoina ja johtajina – eikä ainoastaan konsultteina. Sitoudumme projekteihin täysin – emme laskuta tunneista vaan tuloksesta. Teemme tulosta nopean ketterästi.

Tiimi

eero photo

Eero Rasa, Partneri, Konsultti

Eerolla on kokemusta yli 1500 pk-yrityksen parista ja hän on vaikuttanut yli 20 yrityksen hallituksessa.
Eeron on toiminut pitkään mm. strategiatyöhän, uudelleenjärjestelyihin, kansainvälistymiseen ja rahoitukseen liittyen. Hänellä on erittäin kattava kokemus pk-yritysten toiminnasta erilaisissa tilanteissa. Hän on työskennellyt mm. pääomasijoitusyhtiössä ja pankkisektorilla.

Ota yhteyttä Eeroon: , +358 44 060 6123

Sampo

Sampo Salonen, Partneri

Sampolla on erittäin laaja kansainvälinen kokemus. Aiemmin hän on toiminut Media-alan, Pakkausalan ja ICT-yrityksen johtoryhmässä sekä strategiakonsulttina. Sampon erityisosaamista ovat muutos- ja integraatioprosessit, kansainvälistyminen, strategian toteuttaminen sekä muutosohjelmien johtaminen suunnittelusta toteutukseen.

Ota yhteyttä Sampoon: , +358 40 500 9272

Visa Palonen kasvokuva vaeri

Visa Palonen, Konsultti

Visalla on yli 20 vuoden kokemus kaupan ja palveluliiketoiminnan erilaisissa kehitys- ja johtotehtävissä. Ennen siirtymistään liikkeenjohdon konsultiksi hän toimi yli kymmenen vuoden ajan Suomen johtavan kaupparyhmän sähköisistä palveluista vastaavana johtajana. Visan erityisosaamisalueita ovat digitaalinen ja monikanavainen liiketoiminta, strategia ja uudistamisohjelmat, asiakaskokemus, konseptit ja johtaminen. Hän on eri tehtävissään vetänyt useita strategisia kehityshankkeita ja liiketoiminnan käynnistyshankkeita.

Ota yhteyttä Visaan: , +358 50 043 9657

PJ kuva rajaus 2016 04 04

Pasi Junnila, Konsultti

Pasi on kerännyt laajan ja pitkäaikaisen konsultointikokemuksen mm. kansainvälisissä konsulttiyhtiöissä toimien pääasiassa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Pasille tuttuja alueita ovat mm. strategian kehittäminen ja jalkauttaminen, yritysjärjestelyt ja integraatiot, kannattavuusparannukset, prosessien kehittäminen ja laajat muutosohjelmat.

Ota yhteyttä Pasiin: , +358 40 8677914

Tom kuva

Tom Isaksson, Lean-konsultti

Tom on toiminut 20 vuotta useissa erilaisissa rooleissa IT:n ja ohjelmistokehityksen alueella, siirtyen ketteryyden, laadun ja arkkitehtuurin kautta Leaniin ja liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Hän on valmentanut kymmeniä tiimejä ja kouluttanut Leania useissa eri toimialojen organisaatioissa.

Tomin erityisalueita ovat strategian toteutus käytännön tasolla, jatkuva oppiminen, organisaation hiljaisen viisauden hyödyntäminen, itseohjautuvat tiimit sekä palveluiden kehittäminen käyttäjälähtöisesti.

Ota yhteyttä Tomiin: , +358 50 3367813

Yhteydenottolomake