Ota Yhteyttä
Tiimi ja yhteystiedotReferenssit

Yritys

Uudistamme organisaatioita, uudistamme konsultointia!

ActiveInspiren toiminnan lähtökohtana on henkilöstön osallistaminen organisaation kehittämiseen
Toteutamme itse sitä mistä puhumme. Alusta saakka ketteryys on ollut johtaja ajatuksemme, ja se näkyy organisaatiossamme, ja asiakkaalle nopeina tuloksina ja keveinä kustannuksina.

Meillä on kokenut ja asiantunteva tiimi, joka tietää mistä puhuu. Jokaisella on pitkä kokemus organisaatioissa asiantuntijoina ja johtajina – eikä ainoastaan konsultteina. Sitoudumme projekteihin täysin – emme laskuta tunneista vaan tuloksesta. Teemme tulosta nopean ketterästi. Emme jää ”asumaan” asiakkaalle vaan olemme tyytyväisiä, kun organisaatio on saanut itse valmiudet jatkaa työtä. Itseohjautuvuus ja -oppiminen on meille tärkeää. Haluamme jakaa tietoa ja osaamista. Teoria on meille hyvä apu, mutta käytäntö sanelee työn.

Otteemme on käytännönläheinen – ei turhaa hienostelua tai liituraitaa. Tehokas, selkeäsanainen viestintä on meille kaikki kaikessa. Vaikka osoitteemme on Mannerheimintiellä, toimintakenttämme on koko Suomi.

ActiveInspire lukuina:

yli 10 vuoden kokemus
yli 100 asiakasta
yli 200 onnistunutta projektia
yli 1 milj. kerättyä palautetta

ActiveInspire on vuonna 2004 perustettu yritys. Yrityksen alku juontaa juurensa tavoitteeseen parantaa strategian ja muutosten toteutusta hyödyntämällä organisaation hiljaista tietoa päätöksenteon tueksi.

ActiveInspiren kehittämän menetelmän avulla voidaan suodattaa ns. sosiaalisen median vinoumat, kun jokainen ideoi vain omista lähtökohdistaan. Näin myös ne, jotka eivät saa ääntänsä kuuluville, kuullaan. Menetelmämme avulla henkilöt voivat ottaa kantaa ja ideoita luottamuksellisesti. Työstämme olemme saaneet myönteistä palautetta asiakkaitamme jo kymmenen vuoden ajan ja pyrimme edelleen kehittämään menetelmiämme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

4E:n lähtökohta

Expertise, Experience, Engagement and Energy

 4E symbol 02

ENGAGEMENT: Kun organisaatio osallistetaan, ja tulokset testataan johdon näkemyksiä vasten saadaan osaamispohjainen strategia, jota kaikilla on sekä kyky että halu toteuttaa.

ENEGRY: Yhdessä suunniteltu muutos sitouttaa ja vapauttaa valtavasti energiaa muutoksen läpiviemiseen.

EXPERIENCE; Konsulteillamme on pitkä kokemusta strategia- ja muutosprosesseista.. Osaamme tulkita aidosti mistä puhutaan ja miten se poikkeaa muista!

EXPERTISE: Tarjoamme käyttöösi yli 10 vuoden osaamisen, yli 200 projektia yli 100 asiakkaalle. Tämä osaaminen yhdistettynä ketterän toimintamalliimme tuo tulosta strategia- ja muutostyöhön.