Ota Yhteyttä
Ketterä polkuKetterä kuntaStrategiaUudistuminenOrganisaation syväluotausOsallistaminen

Strategia

Olemme organisaatioiden tukena strategiatyössä – olipa kyse sitten uudesta strategiasta tai olemassaolevan strategian päivityksestä. Me osallistamme henkilöstön joko pohtimaan uutta strategiaa tai päivittämään olemassaolevaa. Analysoimme strategian ja sen osa-alueiden toimivuutta ja päivitystarvetta. Käytämme apuna sekä osallistavaa, anonyymia verkkofoorumia sekä muita analyysimenetelmiä.

Osallistamalla organisaatio saadaan laaja kirjo näkemyksiä ja ideoita, joita voidaan peilata johdon ja johtoryhmän näkemyksiin. Osallistavan strategiatyömme tuloksena on löytynyt yllättäviäkin ja ratkaisevia uusia avauksia, sekä vahvistettu aiempia näkemyksiä. Strategiatyön olennainen osa – vieminen käytäntöön helpottuu, kun organisaation on ollut mukana tekemässä strategiaa.

”Kerrankin sain olla mukana”, ”…hienoa, että minultakin kysyttiin…”

Otamme huomioon ketteryyden strategiatyössä. Konsulteillamme on vahva osaaminen toimintaympäristön ja organisaation tilanteen arviointiin, jolloin saadaan kokonaisvaltainen kuva strategian pohjaksi.

Toimimme aina asiakaskohtaisesti – ja kohtuullistamme kustannuksia tekemällä oman työmme kustannustehokkaasti ja pienellä, mutta kokeneella tiimillä. Meillä sama tiimi ja kokeneet asiantuntijat tekevät työn alusta loppuun saakka.

Ota yhteyttä, kerromme lisää.